KAPCSOLAT BEMUTATKOZÁS
Cím: 7150 Bonyhád, Székely Mózes u. 23/A
Tel.: 00 36 74 456 946
Fax: 00 36 74 456 946
Mobil: 00 36 30 936 1499
Email: info@elohal.hu
Internet: www.elohal.hu
KÉPEK
Cégünk 1985 nyarától, mint kiskereskedelmi egyéni vállalkozás kezdett foglalkozni élőhallal. Kezdetben saját üzletünk, a város, a lakosság halfogyasztásának kielégítése volt a fő célunk. A későbbiek folyamán, kialakult üzleti kapcsolataink révén, 17 kereskedelmi egységet látunk el heti rendszerességgel édesvizi halakkal.

1994-től tavak, tározók, telephely vásárlásával illetve építésével bekapcsolódtunk a magyarországi haltermelésbe. A Magyarországon megtalálható két, illetve háromnyaras édesvizi halfajták tenyésztésével és forgalmazásával foglalkozunk. Az üzletek ellátása, valamint a magyarországi horgászegyesületi partnereink kiszolgálása ma is forgalmazásunk jelentős részét képezi.

Szállítójárműveink modern technológiával rendelkeznek, így egész évben zökkenőmentesen tudunk partnereink rendelkezésére állni. Három éve rendszeresen szállítunk Ausztriába és Németországba is. Üzleti partnereink vannak ezen kívül Belgiumban, Csehországban és Lengyelországban. Az utóbbi években a saját termelésű halainkon kívül a környező Termelői Szövetség által termelt halmennyiséget is cégünk értékesíti.

Vállalkozásunk sikerének titka a vevők gyors, pontos kiszolgálása a rendelt mennyiségű illetve minőségű élőhallal.

Legyen (Legyenek) Önök is üzleti partnereink!

Csibi Csaba
ügyvezető tulajdonos
Csibi Csabáné
tulajdonos

Élőhal termelése és élő hal kereskedelme, szállítása